fbpx

Абсурд: Джип затъна в пясъка на плаж край Приморско (ВИДЕО)

Отново абсурден случай от района на българското Черноморие. Джип затъна в пясъка на плажа Перла край Приморско, а видео от куриоза обиколи социалните мрежи.

Клипът, заснет от туристи на плажа, показва как тежката машина не може да излезе от водата, след като е закарала джет до там. В опит да бъде изтеглен джипа на плажа е докаран дори и багер.

Министерство на туризма ще наложи веднага глоба на концесионера, заради допускането на автомобила на територията на плажа до водата. Очаква се тя да стигне до 6000 лева.

Ако бъдат установени и други нарушения, освен глоба, Министерство на туризма ще прекрати и договора на концесионера.

„Това се случва вчера по обяд, когато наистина плажът е пълен. Въпросният нарушител е преминал през всички забранителни съоръжения, които сме поставили на плажа. Не е отразил табелите за забраняване за преминаване на превозни средства, за джипове, за АТВ-та и мотори. Не е спазил и забележката на момчето, отговорно за моторния коридор да не влиза с автомобила си. Дал е „мръсна газ” през тези 20 м и след това в рамките на 15 секунди джипът е затънал”, разказа концесионерът на плажа Лъчезар Захариев пред NOVA.

Самият плаж е 130 хил. кв. м., трудно могат да се опазят, добави концесионерът. По думите му веднага след като е извършил нарушението, на водача са снети показания.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: