fbpx Press "Enter" to skip to content

Авангардни български дизайнери – в ZIP СТУДИО на 25 май

Авангардни български дизайнери ще представят своя лятна колекция на 25 май. Събитието ще се проведе в арт галерията за мода ZIP СТУДИО на ул. „Уилям Гладстон” 20-22 от 18.30 часа.

Какви са летните щрихи на авторите, можем ли да превърнем най-слънчевия и цветен сезон в тренд и да изглеждаме свободни и волни в облеклото си; да се опитаме да забравим за кратко задължителния стил на офиса и да си подскажем, че лятото е на вратата и не чака дълго.

Но най-вече да изглеждаме уникални, стилни и артистични, това е търсенето и мотива за работа на дизайнерите: Яна Дворецка, Диляна Иванова, Георги Флоров, София Моканова, Славина Петрова, Динка Касабова, Милена Начева, Мая Каранешева и студията C-AJOURE, YEDA, ZANADALI, PROTOTYPE 23, MARKATО, ANTONIN, BISS, MINTY, VESTITI, ROSES OF THE QUEEN’S DOG и др.

Красивите бижута на Антоанета Рамджулска, Николай Сардъмов, Виктор Павлов и още други, ще завършат шика на дизайнерската изложбата „Летни щрихи”.

Всички, които искат да се насладят на красивите и елегантни, без излишна претенциозност дрехи, бижута и аксесоари, да заповядат на 25 май (четвъртък) от 18.30ч. в арт галерия „ZIP СТУДИО” на ул. „Уилям Гладстон” 20-22., канят организаторите.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: