fbpx Press "Enter" to skip to content

Близките на убиеца на детето знаели, но го прикрили

Last updated on 17.08.2019

Близките на убиеца на 7-годишното дете, което бе открито изнасилено и пребито, са знаели за извършеното от него, но са го прикрили. Това съобщиха от МВР на извънреден брифинг в Сливен, малко след като стана ясно, че убиецът е заловен.

Задържаният е в болница. Той бил ранен след като оказал съпротива при задържането му.

Военна и гранична полиция, горски служители и спасители от планинската служба са участвали в операцията по издирването на заподозрения. Това съобщиха главният секретар на МВР Ивайло Иванов и представители на местната прокуратура.

Близки на задържания са знаели за извършеното от него престъпление, това вероятно са неговата майка и мъжът, с който тя живее, стана ясно от думите на главния секретар, цитиран от bTV.

Заподозреният е засечен в района на селото след продължително преследване. Първоначално е задържан за кратко от местно лице, но успял да избяга, въпреки че е бил завързан. Следват 2 часа преследване.

По думите на главния секретар Ивайло Иванов не е ясно дали нараняванията на задържания са от изстрели или се е наранил при бягството, защото местността е била трудно проходима.

Сигналът, че е видян е получен по обяд, сниман е с телефон от местен човек. Няма данни задържаният да има психично заболване. Не е употребявал алкохол, противоречива е информацията за наркотици, но според полицията не е имал пари за наркотици, любител е не енергийните напитки.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: