fbpx

„Възможно щастие” от Магдалена Ангелова – книга за здравата любов

Възможното щастие, Магдалена Ангелова
Снимка: Колибри

„Възможно щастие” от Магдалена Ангелова – една книга за това как да вървим към здравата любов.

Каква е психологията на жената и какви са различията с тази на мъжа? Как да намерим пътя към щастието? Как да се справим с кризите, които разклащат съзнанието ни?

Популярният психолог Магдалена Ангелова дава отговор на много от тези въпроси в книгата си „Възможно щастие”.

„Възможно щастие” засяга някои аспекти от необятната тема за женската и мъжката психология, партньорските взаимоотношения и връщането на личната сила.

Магдалена акцентира върху подсъзнателната динамика на женската душевност, основните мъжки и женски типажи, както и техните силни страни, страхове и възможности.

Описаните в книгата практики, медитации и съвети ще ви помогнат в справянето със страховете, конфликта с партньора, с раздялата. Упражненията целят хармонизирането на трудните любовни връзки, травмите от детството, освобождаването от тъгата, вината, обидата и гнева.

Книгата е базирана на теорията за архетипите и Сянката на К. Г. Юнг, на познанието и техниките по НЛП на Р. Бандлър, на знанието за семейните констелации от школата на Идрис Лаор за връзката и влиянието на рода върху нас и на идеята за петте езика на любовта, описани от Г. Чапмън, а богатият опит на Магдалена Ангелова в индивидуалната и групова терапия с деца и възрастни, както и с провеждането на семинари по темата, ще убеди и най-скептичният читател в ефективността на съветите ѝ.

Знанието води до резултат само когато е осъзнато и е превърнато в действие. И не забравяйте: вие сте възможното щастие!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: