fbpx Press "Enter" to skip to content

ГЕРБ номинираха Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Изпълнителната комисия на ГЕРБ обяви кандидата си за кмет на Пловдив. Това ще е областният управител Здравко Тодоров. Той и сегашният градоначалник Иван Тотев са се срещнали с премиера Бойко Борисов във Варна. Според източници на „24 часа“ там Борисов е обявил кой ще е претендентът на партията за втория град.

„Всичко е наред“, лаконичен бе Здравко Димитров. Иван Тотев не отговаря на телефонните повиквания. Снощи той сам съобщи по време на обществено обсъждане за теглене на 13-милионен заем, че днес (15 август) отивал на среща с премиера. „Най-вероятно ще чуем името на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив“, каза Тотев.

Срещата се е състояла в Евксиноград. По неофициална информация пред Тотев и Димитров Борисов е казал и името на бъдещият кандидат от ГЕРБ. И е поискал от двамата да работят заедно за Пловдив.

Номинационните събрания, проведени миналия месец по райони в Пловдив, отредиха 300 гласа за Иван Тотев, 255 за кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и 208 за Здравко Димитров. Районните кметове на „Централен“ Георги Стаменов и на „Западен“ Димитър Колев получиха съответно 208 и 169 номинации.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: