fbpx Press "Enter" to skip to content

„Дневникът на Мишо“ – безумно смешни и абсурдни истории

„Дневникът на Мишо“ – най-срамните и комични истории на Мишо от „Не така, брат“ очакват своите читатели.

На 15-и февруари от 18:00 часа книжарница „Сиела”  в подлеза на Ректората ще бъде най-подходящото място на света, на което да се скриете от любовта. Или да се срещнете точно с нея.

Само ден след 14-и февруари е време за страхотни новини, свързани с любимия уеб сериал „Не така, брат” и дневника, който спечели сърцата на хиляди читатели!

Част от срещата ще бъдат и специалните музикални изпълнения на Надя и Ана-Мария, подкрепени от китарата на Иван Тишев, а всеки, който се е снима с актьорите, го очаква приятна изненада, обещават от издателството.

„Дневникът на Мишо” съдържа най-срамните и най-комичните истории на Мишо от „Не така, брат”? А именно онези случки, които са толкова нелепи, че той не би ги е споделил даже с брат си Дидо. Случки, които никой все още не е виждал или чувал.

Ако не вярвате, че един гениален нърд като Мишо е правил адски много луди неща, като да тича гол през коридорите на училище или да забие момиче на купон, докато ѝ говори за растения, прочетете тези безумно смешни и абсурдни истории!

Освен като трагично-комедийно четиво, „Дневникът на Мишо” може да се използва и като учебник по непрецаквизъм –науката за това, какво не трябва да правим в живота.

Така или иначе, Мишо се сблъсква със същите проблеми като нашите, така че по-добре да се учим от неговите грешки, вместо да ги правим на своя глава, нали?

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: