fbpx Press "Enter" to skip to content

Допирът – основна част от дизайна на LG V40 THINQ

Last updated on 05.10.2018

С Трите ключови фактора в дизайна, които оформят новия LG V40 ThinQ според дизайнера на LG за мобилни продукти, са гладкото докосване, уникалния цвят и удобната форма.

„Идеята за дизайна на LG V40 ThinQ се фокусира върху характеристики, които са уникални за телефоните на LG като FullVision дисплей като същевременно представя елементи, които подчертават семплия и изчистен дизайн“ заяви Лий Юнг-хуун, главен дизайнер в LG Electronics’ Mobile Communications Company. „Искахме потребителите да бъдат приятно изненадани от LG V40 ThinQ, когато за пръв път го вземат в ръце.“

Когато става дума за работа със смартфон, най-важно е усещането на устройството в ръката на потребителя. За да предостави най-доброто такова, LG използва Silky BlastTM за микроскопично гравиране на задното стъкло на LG V40 ThinQ. Технологията допринася за това устройството да стои стабилно в ръката и го предпазва от пръстови отпечатъци като междувременно това не влияе върху издръжливостта на самото стъкло. Използван е и опростен дизайн, за да се прикрият всички маловажни елементи и да останат видими единствено камерата и високоговорителите.

Наличен в цветовете New Aurora Black, New Platinum Gray и New Moroccan Blue, LG V40 ThinQ носи в себе си финеса и изтънчеността на предишните устройства от V серията. По-елегантният Carmine Red заменя Raspberry Rose като по-ярък вариант за тези, които обичат предизвикателствата. Наличието на различните цветове ще зависи от конкретния пазар.

Дисплеят на LG V40 ThinQ е по-голям от предшественика си, но ширината му остава същата за по-удобно захващане. Рамката е намалена за по-добър ефект като същевременно остава една от най-леките и тънки в индустрията за телефон, чийто дисплей е по-голям от 15 см.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: