Заключено в колата: Дете почина в Сливен

земетресение Италия
Снимка: Getty images

Поредна трагедия в Сливен! Малко момченце почина след като бе оставено заключено в автомобил повече от два часа в горещината.

Двегодишното дете е издъхнало няколко часа след като е било прието в болницата в града.

Трагедията се е разиграла в село Желю войвода в неделя следобед, когато температурата в района е надхвърляла 30 градуса, съобщи Нова.

Момченцето е прекарало в колата няколко часа и е било открито в безсъзнание от родителите си.

Директорът на Сливенската болница обясни, че около 16.30 ч. в неделя детето е постъпило в безпомощно състояние, в кома и с гърчове. Лекарите са направили всичко възможно, за да го спасят, но не успели.
Половин час по-късно момченцето е издъхнало.

Детето е било оставено на баба си и дядо си. Докато те разберат, че го няма, то е влязло в колата на родителите си и минава фатално много време, преди да го намерят.

По думите на кмета на селото, родителите са работливи хора, често излизат на гурбет. Имат още три деца и се грижат добре за тях.

По случая е образувано досъдебно производство. Очаква се с доклад по случая да излезе и местната дирекция за закрила на детето – досега при тях не са постъпвали сигнали за проблеми в почерненото семейство. За установяване на точната причина за смъртта е направена аутопсия.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: