fbpx Press "Enter" to skip to content

Издирва се: Ето го заподозрения за убийството на 7-годишното момиче

Полицията в Сливен продължава издирването на 21-годишният Мартин Трифонов, заподозрян в убийството на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря. Детето било изнасилено и пребито до смърт вчера.

„Мъжът е криминално проявен, безработен, имал е и предишни прояви спрямо деца – блудство със своя близка. Излежавал е и присъди. В издирването, освен силите на полицията и служебни кучета, са ангажирани служба „Жандармерия“, Военна полиция, Планинската спасителна служба и екипи на горско стопанство“, съобщи главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов, цитиран от „Фокус„.

Мартин Стоянов Трифонов е обявен за национално издирване. Той е основният и засега единствен заподозрян за случая. Не е въоръжен.

Той е асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование. Има панически страх от кучета, допълни главният секретар на МВР.

Жестокото престъпление стана в четвъртък в сливенското село Сотиря. Сигналът е постъпил на телефон 112 около 14.00 часа. Детето е било изнасилено и пребито. Намерено е в дере в селото, и по-късно е починалото от нараняванията си в сливенската болница.този момент Мартин Трифонов е основният заподозрян за убийството на момиченцето вчера.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: