fbpx

И Десислава Иванчева влиза в състезанието за София

Десислава Иванчева, която бе отстранена като кмет на район „Младост“ в София, а после арестувана и съдена заради подкуп, койтотя отрича да е взимала, обяви, че влиза в битката за кмет на София.

Тя направи това в социалната мрежа Facebook.

Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в състезанието за кмет на район Младост.

Двете поискаха гражданска подкрепа, която им е нужна, за да бъдат събрани необходимите подписи за регистрация в ЦИК. Те ще бъдат събирани още от днес 4.09.2019г, а първите два събирателни пункта са съответно: 1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч. 2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.

Преди броени дни кандидатурите си за поста обявиха настоящият кмет Йорданка Фандъкова и подалата оставка като омбудсман Мая Манолова.

Ето какво написа Иванчева в социалната мрежа:

“Мили приятели, НЕпослушни българи, Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки изминал ден и ни принуждава да търсим гражданска промяна отвътре – от общините, от парламента. Ние двете „НЕпослушни” въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост. Имаме само няколко дни да съберем 2 500 подписа, за да се регистрираме в ЦИК. Още от днес 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта: 1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч., 2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч. Продължаваме и следващите дни на същите локации, в същите часове, ако днес не успеете! За целта ще ни е нужна Вашата СПЕШНА подкрепа, чрез вашия подпис, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име.”

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: