Каква кола се търси най-много в Перник ли?

Фолксваген Голф
Снимка: Getty images

Каква кола се търси най-много в Перник?

Култовото германско возило Голф затвърждава позицията си на неофициалната емблема на миньорския град Перник. Оказва се, че там най-търсената и предлаганата стока в сайтовете за безплатни обяви е немският автомобил, като офертите за него са скочили с цели 40% за година.

Във Видин пък основно имат нужда от лодки, каравани и билети за концерти и различни събития. Така, въпреки че регионът се слави като най-бедния в Европа, то явно живеещите там имат доста свободно време, което да запълват. Това показва статистиката на онлайн платформата за обяви olx.bg, пише „Монитор“.

Столичани основно ровят из сайта, за да си търсят работа, което е продиктувано от по-доброто заплащане и повечето свободни позиции на пазара на труда, поясни Камен Янкулов, изпълнителен директор на компанията в България. Въпреки това в София основните артикули, които се пускат за продан, са дрехи.

„Търсенето определя предлагането“ важи в пълна сила за Плевен. Там хората сърфират из нета основно за да търсят препитаниеq но и основните обяви, които се пускат са за свободни позиции. В момента там бизнесът се нуждае от хора, които да работят като офис асистенти, в автосервизи и в цветарски магазини. Работодател дори предлага заплата между 1000 и 5000 лева, ако сте специалист в международното ДДС възстановяване.

Гражданите на Велико Търново пък определено са естети и обръщат внимание на себе си и дома си. Хората там предлагат както нови дрехи, така и втора употреба, но основното търсене е за нещица свързани с дома и градината – мебели, пердета, килими и всякакъв вид посуда.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: