fbpx Press "Enter" to skip to content

Коледна разпродажба в Галерия Лоранъ – картини от 99 до 999 лв.

Last updated on 01.12.2017

На 1 декември Галерия Лоранъ обяви начало на коледна разпродажба. Тя ще обхване целия предколеден месец. Свързана е с приближаващите светли празници и е наречена „Картини за всеки дом – цени от 99 до 999 лв“, съобщиха от галерията.

Специалните намаления ще продължат от 1 декември 2017 до 11 януари 2018 и обхващат повече от 90 оригинални произведения, експонирани по стените на галерията и още много други, които са на депо. Всички предложения могат да бъдат разгледани в уеб сайта на галерията.

За разлика от други години разпродажбата засяга далеч по-голям диапазон от творби и такива с традиционно по-високи цени. Сред тях са работи от Иван Кирков, Бенчо Обрешков, Васил Иванов, Карл Йорданов, Христо Нейков, Светлин Русев, Анета Дръгушану, Веса Василева, Деньо Чоканов и др.

В галерията на фокус е изкуството не като инвестиция, а като подарък за дома и офиса. Нещо специално, с което да удовлетворите естетическите изисквания на близки, приятели, колеги или да се поглезите.

Цяла стена в галерията на ул. „Оборище“ 16 е отделена за произведения, които се предлагат за 99 лв. Между тях може да видите оригинални малки рисунки и графики на Вера Лукова, Маргарита Милиджийска, Асен Попов, Цветан Казанджиев и др. Отбелязваме, че това не е начална “тръжна” цена, а крайна за подарък, с който може да зарадвате домакините на всеки един дом, уточняват от галерията.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: