fbpx Press "Enter" to skip to content

Лейди Гага и Брадли Купър: Живеят ли заедно?

Last updated on 24.07.2019

Живеят ли заедно Брадли Купър и Лейди Гага? Този въпрос вълнува феновете им жълтите издания в света през последните дни. В края на миналата седмица различни таблоиди съобщиха, че певицата се е пренесла в дома на актьора и дори вече размества мебелите там.

Само преди месец руският модел Ирина Шейк се изнесе от общия им дом с Брадли Купър след 4-годишна връзка. Като причина за раздялата веднага беше посочена Лейди Гага, с която холувудската звезда наистина демонстрира химия на големия екран, а и на живо на последните Оскари. Преди това през февруари самата тя развали годежа си със своя мениджър Кристиян Карино. Но това потвърждава само, че двамата са добри актьори и че имат лични проблеми, а не, че живеят заедно.

Всички тези публикации сайтът www.gossipcop.com опроверга със следното: „В действителност, Купър и Гага не са романтично обвързани. Лица, свързани с двете звезди, ни увериха, че те са просто близки приятели. Надеждни издания като списание „People” и „Entertainment Tonight” също потвърдиха, че звездите имат близка връзка, но не са двойка. Според тях дори за Купър срещите не са приоритет след раздялата и той „е изцяло фокусиран върху кариерата и дъщеря си“.

Gossipcop.com твърди също, че често се случва, когато става въпрос за връзката на Купър и Гага, таблоиди да създават фалшиви разкази, след което да ги отхвърлят и да излизат с нови.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: