fbpx

Листата на ГЕРБ в Хасково: Делян Добрев, Станислав Дечев

ГЕРБ лого

Листата на ГЕРБ в Хасково се води от бившия енергиен министър и депутат Делян Добрев.

На втора позиция е доскорошния областен управител Станислав Дечев.

Ето и пълния състав на листата на ГЕРБ в Хасково:
Делян Александров Добрев

Делян Добрев е на 38 години, от Хасково. Дипломиран икономист. Политик от ГЕРБ, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Депутат в 41 НС, заместник-председател на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм и член на Комисията по бюджет и финанси. Преди да оглави министерството на икономиката и енергетиката е заместник-министър с ресор енергетика. Депутат в 42 и 43 НС. Председател на Комисията по енергетика.
Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

Станислав Насков Дечев

Станислав Дечев е на 40 години, от Хасково. Областен управител на Хасково от ноември 2015 до февруари 2017г. Станислав Дечев е магистър по автоматика и системотехника от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция, Хасково. От 2011 г. е общински съветник в Хасково. През 2014-2015г. е зам.-областен управител на област Хасково.
Владее английски и руски език. Станислав Дечев е женен, с едно дете.

Евгения Даниелова Ангелова

Евгения Ангелова е родена в Хасково. Дипломиран икономист в САЩ и Великобритания. Магистър финанси и маркетинг. Депутат в 43 НС. Член на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове и Комисията по бюджет и финанси. Работила е като ръководител проекти в строителството в търговски компании в САЩ. Заместник-председател на Общински съвет – Хасково до избирането й за народен представител.
Владее английски и френски език. Евгения Ангелова е омъжена, с едно дете.
Гергана Стефанова Кръстева – Димитровград

Гергана Кръстева е от Димитровград. От 15 години развива успешна адвокатска практика в родния си град. Завършила е правен факултет на ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий” с пълно отличие. От октомври 2015г. е Председател на Общински съвет –Димитровград. Член е на УС на Национална асоциация на председателите на общински съвети в България. Членувала е и в Дисциплинарния съд към Адвокатска колегия- Хасково. Владее английски език.
Омъжена, с едно дете.

Д-р Георги Тенев Станков – Харманли

Д-р Георги Станков на 53 години, роден е в Харманли .
Д-р Станков е магистър по ветеринарна медицина. Работи в системата в Хасковска област от 1989 г. до днес. Бил е главен ветеринарен лекар РВЛ в Любимец, Директор на РВМС Хасково, от 2015 година е директор на ОДБХ Хасково.

Валентин Сарандиев Ангелов – Свиленград

Валентин Ангелов е на 55 години, от Свиленград.
Завършил е „Висшата инженерна пожаро- техническа школа“ в Москва, сега Академия на Държавната пожарна служба към Министерството на вътрешните работи. Работи като инспектор в отдел „Пожарна охрана“ към ОУ МВР Хасково. Бил е зам.началник на отдел в ОУ МВР. През 1992 г. оглавява Районната служба по пожарна безопасност в Свиленград. Остава на тази позиция 23 години. Притежава воинско звание полковник. През периода 2016 – 2017 година е заместник областен управител на Хасково.

Владее руски език. Женен, с едно дете.

Жечо Дончев Станков –Ивайловград

Жечо Станков е на 34 години. Магистър е по икономика от Регенсбург, Германия. Има 10-годишен професионален опит в енергетиката, като последователно е участвал в управлението на няколко дружества с дейност в сферата на техническия надзор и изграждането на компресорни станции.
Съосновател е на „Българска асоциация компресиран газ“. От 2011 г. е общински съветник в Общинския съвет в Бургас.
В началото на 2015 година е назначен за заместник-министър на енергетиката.

Владее английски и немски език. Женен, с две деца.

Д-р Ангел Иванов Кунчев- Симеоновград

Д-р Ангел Кунчев е на 58 години, роден е в Симеоновград.
Д-р Ангел Кунчев е главен държавен здравен инспектор. Завършил е  Медицински институт в Пловдив. От 1986 г. работи в отдел „Противоепидемичен контрол“ в ХЕИ-Хасково. През 2001 г. преминава на работа в отдел „Противоепидемичен контрол“ в Министерство на здравеопазването. От 2008 г. до сега е директор на отдел „Надзор на заразните болести“ в Министерство на здравеопазването.
Доц. д-р Бони Райкова Петрунова-Ивайловград

Доц. д-р Бони Петрунова е признат археолог, ръководител на много експедиции и проекти. Доц. Петрунова е заместник-директор на Националния археологически институт с Музей към БАН. Ръководител на Секция по средновековна археология. Доц. Петрунова е лектор в ПУ„Паисий Хилендарски”, в ШУ„Епископ Константин Преславски”, в НБУ. Научен ръководител е на бакалавърски, магистърски и докторантски тези в НБУ и в СУ „Св. Климент Охридски”. Доц. Петрунова е ръководител на повече от 50 археологически експедиции. Автор е на повече от 200 книги, статии и монографии.
Научен ръководител на експедицията, която работи по разкриването и разработването на крепостта Лютица край Ивайловград. Ръководи разкопките по крепостта Балък дере до Ивайловград и в кв.”Злати дол” в Симеоновград.

Митко Костадинов Полихронов –Хасково

Митко Полихронов е от Хасково. Той е 51 годишен, собственик на транспортна фирма за автобусни превози и за продажба на нови автомобили. Митко Полихронов е заместник председател на Общински съвет Хасково в мандат 2015 – 2019 г.
Член е на Ротари клуб Хасково. Женен с две деца.

Инж. Деян Красимиров Иванов –Димитровград

Инж. Деян Иванов е 29-годишен. Завършил е ВТУ ”Т. Каблешков”, Факултет Транспортна инфраструктура , специалност Електроенергетика и електрообзавеждане. Инж. Иванов е магистър по Финансов мениджмънт от УНСС София. Той е председател на Съвета на директорите на Българска независима енергийна борса, главен експертен сътрудник към парламентарната комисия по енергетика. Работил е в Агенцията за устойчиво енергийно развитие и в Столична община.
Инж. Иванов владее немски и английски език.

Стефка Здравкова Стефанова- Харманли

Стефка Стефанова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора. Председател е на Български ветеринарен съюз-Областна колегия Хасково. Член на Ротари клуб Харманли и бивш председател през периода 2011- 2012 г. Втори мандат общински съветник от ПП ГЕРБ в Харманли. Общински организационен секретар на ГЕРБ Харманли.
Стефка Стефанова е омъжена, с две деца.

Мариян Димитров Боянов-Свиленград

Мариян Боянов е на 38 години, от Свиленград. Завършил е ПУ„Паисий Хилендарски”, магистър-учител по биология и химия. Работил е в ОУ „Христо Ботев” в с. Левка, общ. Свиленград. Бил е преподавател, заместник- директор и директор на училището. Обявен е за Учител на годината на община Свиленград за 2008 г.
През 2012 г. печели конкурса за директор на СУ „Д-р Петър Берон” в Свиленград. Награден е с приз „Най-добър социален партньор-директор на годината” от КНСБ.
Мариян Боянов е женен, с едно дете.

Светла Георгиева Михайлова- Тополовград

Светла Михайлова е от Тополовград. Дипломиран зооинженер от Тракийски университет- Стара Загора. През 2011 г. завършва Икономика,специалност- Регионална икономика в Тракийски Университет, Стара Загора. Притежава сертификат за експерт-оценител на движимо и недвижимо имущество. Работила е като социален работник. В момента е експерт в ОС „Земеделие“- Тополовград.

Иван Димитров Димитров- Харманли

Иван Димитров е на 58 години, от Харманли. Дипломиран юрист, през периода 1984- 1992 г. работи в Окръжна следствена служба в Хасково. По-късно Иван Димитров развива своя адвокатска практика към адвокатска колегия Хасково.
Иван Димитров е председател на Общински съвет Харманли за мандат 2015-2019 г.
Женен е, с две деца.

Борислав Анастасов Анастасов-Любимец

Борислав Анастасов е на 32 години, от Любимец. Притежава бакалавърска степен по Българска и немска филология от ПУ”П.Хилендарски” и магистърска степен по Публични финанси от УНСС София. Работил е в НАПИ София, Агенция „Митници”.
В момента Борислав Анастасов е ст.експерт в ДФ”Земеделие” Хасково.
Владее английски и немски език.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: