fbpx Press "Enter" to skip to content

Милица Гладнишка и Михаил Йосифо в „Живот като на кино“

На 1 декември, събота, Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет, със специалното участие на Васил Спасов – пиано, ще представят за първи път програмата с филмова музика “Живот като на кино”.

Сцената на Sofia Live Club ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи. Комедия, драма или трилър – единствената и неповторима Милица Гладнишка с размах ще преведе публиката на концерта през различни житейски ситуации и състояния. Настроението е гарантирано, а спомените ще си заслужават. Ще се докоснем до истински художествени истории поднесени по най-истинският музикален начин!

Как звучи сексът в града, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20 век, в опасност ли са 101 далматинеца – това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще ни разкажат с музика. Репертоарът на концерта включва и песни от Амадеус, Зеленият път, Маската, Семейство Мейзга.

Освен успешното си партньорство с Михаил Йосифов секстет – една любовна история, която започна преди 8 години, Милица Гладнишка участва и в редица други музикални и театрални проекти. През 2019 година, заедно с режисьорката Веселка Кунчева започват работа по театрален проект, по книгата “1984” на Джордж Оруел. А 2018 година Милица определя като “годината на филхармонията в моя живот” – заради съвместните й концерти с Васил Петров и Шуменската филхармония, с Филип Аврамов и Плевенската филхармония, както и концерти със Софийската и с Бургаската филхармония.

Извън активния сценичен живот, и специално за гостите на Sofia Live Club на 1 декември, Милица отслабна с 5кг и качи 6.

Билети могат да бъдат закупени предварително в мрежата на eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: