fbpx Press "Enter" to skip to content

Миролюба Бенатова отказа работа на Слави Трифонов

Last updated on 16.10.2019

Миролюба Бенатова, която преди време се раздели с NOVA, а малко след това обяви, че вече работи като шофьор на такси, е отказала да работи при Слави Трифонов.

Днес тя обясни в профила си във Facebook защо го е направила.

Тя пише, че се е чула по телефона с Трифонов по негова инициатива преди няколко месеца. Той бегло й предложил работа при същите условия, които тя по-рано отказа в NOVA. Шоуменът и бъдещ политик й обяснил и че „винаги е била виновна за всичко“, а той я потърсил, защото „шило в торба не стои“.

„Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен“, пише още Бенатова.

„Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново – традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес.“, уточнява журналистката, която преди няколко месеца беше отстранена от NOVA.

Нова телевизия „освободи“ Миролюба Бенатова и Генка Шикерова Бенатова е категорична, че продължава да шофира, а в свободното си време да пише. Поддържа и рубрика „Гласът на шофьора“ с неразказаните истории на нейните клиенти.

Ето пълния текст, който тя публикува в профила си във Facebook

Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов.

Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах.

Реално нямахме среща.

Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново – традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес.

Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя.

Та, ето един репортаж с моя „глас“ – „Гласът на шофьора“. Доза реалност, директно от живота, както се пишеше, когато вестниците имаха влиянието на телевизията. И се четеше ненаситно, с доверие. Тук:

https://dnews.bg/miroluba-benatova-v-glasat-na-shofora-medicinski-realnosti.html

Разказите са автентични, но по обясними причини анонимни. На тези, които скептично коментират: „Да, ама медицинските сестри не се возят на такси”, отговарям: „Возят се!“

У нас, между другото, стандартен таксиметров курс струва колкото два билета и половина за градския транспорт. Разбира се, ако колата е без помпа, каквато карам аз. Но затова, друг път.

Поздрави:
Миролюба Бенатова, шофьор на такси

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: