fbpx Press "Enter" to skip to content

На Varna Beach: YEARS & YEARS с първо шоу в България!

Last updated on 06.06.2018

MTV Presents Varna Beach съобщава, че YEARS & YEARS ще бъдат сред международните участници в уникалния музикален фестивал във Варна на 12-ти август. Това ще бъде първото участие на YEARS & YEARS в България и феновете ще станат свидетели на фантастично ново шоу на впечатляващата сцена на варненския плаж.

YEARS & YEARS постигнаха голям успех в българските класации с хитове като „King“, „Desire“ и „Take Shelter“. Техният нов албум, озаглавен „Palo Santo“, се очаква да бъде лансиран на 6 юли и включва новото парче „Sanctify“, което вече се радва на голяма популярност в ефира на музикалните и радио канали.

KING: https://www.youtube.com/watch?v=g_uoH6hJilc
TAKE SHELTER: https://www.youtube.com/watch?v=Z0atZQSUE80
DESIRE: https://www.youtube.com/watch?v=GNb4FBawH_U
SANCTIFY: https://www.youtube.com/watch?v=37lXjnflt9M

YEARS & YEARS ще се присъедният към RITA ORA, REDFOO, REWIRE & VARSKI в списъка с участниците на MTV Presents Varna Beach, като скоро ще бъдат обявени още международни изпълнители. Сред българските участници са Dara, Криско, Pavell & Venci Venc‘, Тита и 4Magic.

YEARS & YEARS посетиха България през 2015 г. по време на заснемането на видео клипа към техния сингъл “Eyes shut” – част от дебютния им албум „Communion“. Впечатляващият клип бе заснет в покрайнините на София.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: