fbpx Press "Enter" to skip to content

Новото видео на Deep Zone Project – яхти, палми и море

Last updated on 26.07.2017

„Тайни на пясъка“ е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което направи своята премиера преди броени часове в You Tube.

Прелюбопитна е историята на песента. Полетът на DJ Dian Solo закъснява с цели 7 часа. През това време той изкарва лаптопа си с мобилно студио на летището и почти завършва интсрументала.

Няколко дни по-късно Нелина и Дидо вече са готови с музиката и студийните записи на песента.

Вместо гневен имейл до самолетната компания, какъвто са написали другите пътници, Дидо изпраща благодарствено писмо за 7- часовото закъснение, което довежда до раждането на този потенциален летен хит.

Във видеото, изкусителната Нелина и двете руси близначки от Double Voice позират пред обективите на Bashmotion на 44-футовата баварска яхта „Sea Adventure“.

Приказни пейзажи, палми, море и слънчево настроение са запечатали обективите на камерите.

Китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на истински шкипер на луксозната ветроходна лодка. С лула в устата той управлява яхтата и „дирижира“ морския трафик.

Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет, който прави страхотни фигури по морските вълни и пръски от шампанско са уловили още обективите.

За пръв път в историята на новата българска музика, кадри от истинска ветроходна регата също намират реализация в хитовата продукция.

Проектът „Тайни на пясъка“ е подпомогнат от дългогодишните партньори на групата – Networx.bg.

Официален фотограф е Антоанета Петрова, а организатор на продукцията е Емилиян Ялъмов.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: