fbpx Press "Enter" to skip to content

Нов случай с дете в Сотиря, където бе убита Кристин

Last updated on 06.09.2019

За нов случай на блудство с дете в сливенското село Сотиря съобщи полицията.

На същото място преди десетина дни беше изнасилена и убита малката Кристин. Информацията потвърдиха за БНР от болницата в Сливен. Момичето е между 7 и 8-годишно, прието е в лечебното заведение, без опасност за живота. 

В полицията са задържани мъж на около 60 години и момче на 14 г. Те също са от Сотиря. Новината потвърди за БНР и кметът Димчо Георгиев.

Инцидентът е станал посред бял ден в ромския квартал на Сотиря, но този път за късмет навреме се е намесила майката на детето, която се е развикала. Събрали са се много хора, повикана е била е полиция, разказа още кметът. Линейка е откарала момиченцето в сливенската болница.

15 август към 15 ч. в Сотиря на метри от дома си в изключително тежко състояние бе намерена 7-годишната Кристин, която почина на път за болницата. Мартин Трифонов на 21 г. бе видял детето в магазин да си купува сладолед. По-късно той бе открит след няколко часови издирвания и преследване от местни хора, прострелян от полицията и задържан. Окръжната прокуратура в Сливен му повдигна три обвинения – за убийство, за блудство и за изнасилване. Законът предвижда наказания за трите обвинения до 30 години затвор, доживотна присъда и доживотна без право на замяна.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: