fbpx Press "Enter" to skip to content

Смърт край Пампорово: Откриха застреляни мъж и жена в кола

Last updated on 19.02.2018

Смърт край Пампорово!

Два трупа на мъж и жена са намерени в автомобил в района на ски център „Малина“ в курорта, съобщи „24 часа“. Информацията е потвърдена от прокуратурата.

Сигнал за откритата кола със зловеща находка е подаден на тел. 112 около полунощ.

Колата „Ауди ТТ“ с пловдивска регистрация е била на пътното платно и телата са били с видими прострелни рани.

Мъжът е на видима възраст около 50, а жената на 40. Намерен е и пистолет.
По случая е образувано досъдебно производство.

Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство, за убийството, или самоубийство, обясниха запознати със случая.

Малко по-късно зам.-окръжният прокурор в Смолян Недко Симов и директорът на ОДП в града ст. комисар Николай Димов дадоха подробности за трагичния инцидент.

„Установихме в хода на издирвателните действия, съвместно с ОД на МВР- Пловдив, че мъжът е на 48, а жената на 41 години от Пловдив. Живеели са на семейни начела. Телата са в болницата в Смолян за аутопсия“, каза Димов.

Сучайно преминаващ гражданин на Смолян вижда автомобил с включени габарити, спрян до пътното платно и спрял да окаже помощ. Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Дочакал е идването на полицията и оказал пълно съдействие.

Жената е с три огнестрелни рани – две в гърдите и една в главата, а мъжът с една в главата. Мъжът има син от друга жена, който е пълнолетен. Жената е разведена и има непълнолетна дъщеря.

Пистолетът е открит в скута й, бил е незаконен. Мъжът е бил на шофьорската седалка.

Тя има трудовоправни отношения с банка в курорта от два дни. Засега полицията не открила постоянна трудова заетост при мъжа, но е музикант. Той е бил облечен изцяло в черни дрехи.

„Към настоящия момент се работи по всички възможни версии, оформя се водеща, по първоначалните доказателства, за убийство и самоубийство“, каза комисар Димов.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: