fbpx

Стефан Данаилов отново е в кома, бори се за живота си

Любимият актьор на България Стефан Данаилов отново е в медикаментозна кома и се бори за живота си. Това съобщи bTV като се позовава на негови близки. Актьорът е на апаратно дишане в реанимацията на Военно медицинската академия. От там казаха, че информация ще предоставят единствено на близките му.

„Стефан Данаилов не е по-добре, но не е и по-зле. Няма промяна в състоянието му. Лекарите се борят за него“, пише „24 часа“ като цитира негова близка приятелка, с която са заедно над 30 г.
„Ако има край, дано да е без болки, да не се мъчи. Иначе е страшно!“, надява се тя. Но не разчита на добри новини…

Звездата на българското кино и театър бе приет във Военномедицинска академия заради проблеми с белите дробове, припомня „Дарик„. Преди време той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страда и от паркинсон. Лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

„В моменти на проблясъци пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина“, разказа Вежди Рашидов. Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всички по силите си да помогне.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: