fbpx Press "Enter" to skip to content

За Стоян Алексиев: Има най-прекрасното сърце, не го петнете!

Last updated on 27.08.2017

Стоян Алексиев има най-прекрасното сърце и талант, спрете с вашите лъжи и клюки! Този призив отправя в отворено писмо сестрата на актьора Дева Алексиева – Иванова.

Тя излезе в негова защита след като срещу артиста се разрази медийна война заради папарашки снимки, на които той е запечатан в интимни пози с негова млада приятелка.

Ето пълният текст на позицията на Дева Алексиева-Иванова, публикувана в сайта „Афера“.

Обръщам се към всички папараци, писачи в жълтата преса и злонамерените враговете на брат ми Стоян Алексиев, заедно с амбициозното и нещастно момиче Ивана, която със своята жажда за кариера и пиар, преследва целите си, преследва брат ми, за да прави филм с него, и която без свян и всякакъв морал в името на своите амбиции опетнява един авторитетет и талантлив актьор, който е обичан от цяла България.

Сигурна съм, че това е сценарий на неговите врагове, заедно със съмишленицата Ивана, за да опетнят името му.

Вие, юди, за колко сребърника се продадохте, за да подроните авторитета и да хвърляте кал върху моя брат и фамилията му?

Никой от вас обаче не може да отнеме таланта му и обичта на хората към него.

Когато игра в Париж преди няколко години, почти всички вестници писаха за Стоян Алексиев, че това е Славянският Хамлет. В Америка и чак до Канада хората се възхищаваха и пълнеха залите на сцените, на които той играеше.

Стоян Алексиев докосва сърцата на хората със своята игра, защото има най-прекрасното сърце и талант. А с филма „Откраднат живот” той влезе в домовете на хиляди българи и трогна сърцата им. С неговото прекрасно превъплъщение на Д-р Генадиев,Стоян Алексиев показа какви жертви могат да се направят в името на обичта.

Хора, къде са вашите изконни човешки ценности, на които са ви учили родителите ви?! Спрете с вашите лъжи и долни клюки!
Разпнете го на кръст! Тогава може би ще спрете? Но няма ненаказано зло!Всичкоонова, с което заляхте моя брат, ще рефлектира върху вас.

Той е най-любвеобилния и всеотдайния баща, дядо, съпруг и брат. Ето неговото друго лице на моя достоен брат и неговата фамилия, които със своето достойнство не желаят да се занимават със хора, с кални души, и които нямат страх Божий.

Дева Алексиева-Иванова

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: