fbpx Press "Enter" to skip to content

Съкилийник на Росен Ангелов: Той не е убиецът!

Last updated on 10.01.2018

Съкилийник на Росен Ангелов е убеден, че той не е убиецът от Нови Искър. Преди дни бившият затворник бе посочен от прокуратурата и полицията за отговорен за шестте жертви в къщата на ужасите в новогодишната нощ.

В неделя тялото му бе открито с куршум в главата, а МВР обяви, че се е самоубил.

Откриха издирвания за убийството в Нови Искър! Мъртъв

Росен Ангелов не е убиецът в Нови Искър, смята Марин Ташков, който е бивш съкилийник на Ангелов. Според него поне двама са убийците на семейството. Ташков отхвърли и версията, че Ангелов някога е бил във френския чуждестранен легион.

Росен имал изявено его, егоист, смятал, че всичко се върти около него, но не бил агресивен, камо ли способен да убие, смята Марин Ташков.

Майката на една от жертвите в Нови Искър: Убиецът е друг!

„Имаше някакво спречкване с едно много младо момче, беше там за някаква катастрофа ли… и аз не знам за какво. Това момче нито беше побойник, нито нищо. И му вкара няколко шамара и Росен дори не можа да реагира. Значи това не е нито обучен човек, нито агресивен. Той е кибритлия, това е факт. Лесно пали, със сериозно произнесено его. Но не е такъв човек, който да реагира, да скочи, да се бие, да налита“, разказа Ташков.

Според него Росен не е убиецът, а поне двама души са разстреляли семейството в Нови Искър.

Убийството в Нови Искър: Първо е убита Кети, после Неделчо и…

„Той за оръжие никога не е говорил. Той няма никакъв профил на трениран човек, на човек, който да може да борави добре с оръжие, да познава оръжието“. Ташков не вярва Росен Ангелов да се е самоубил.

„Няма логика. Тези 8 години да се укриваш и след това вършиш глупост след глупост и накрая да се самоубиеш. Е за какво си бягал тия 8 години, за какво си се крил? Защо ще отидеш, ще закараш жената, ще я застреляш, ще я хвърлиш в кладенеца и ще оставиш джипа там? Всеки нормален човек ще гледа да се отдалечи от местопрестъплението. Джипът му е средство да се отдалечи много бързо и да има преднина. Няма логика. Той се връща там и сяда да си готви“, допълни Ташков.

Ташков е убеден, че Ангелов е „удобният” извършител на убийствата в Нови Искър.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: