fbpx Press "Enter" to skip to content

„Тебеширения човек“ – един блестящ трилър!

Last updated on 16.08.2018

На 17 август излиза от печат „Тебеширения човек”, един блестящ, майсторски конструиран трилър, чиито обрати ще шокират и най-наблюдателния читател!

„Тебеширения човек“ (превод: Деян Кючуков, стр. 312, цена: 16 лв.) ни връща в недалечната 1986 г., за да ни запознае с Еди и неговите приятели, деца на прага на юношеството. Дните им минават безметежно – в шляене в покрайнините на задрямалото английско селце, където живеят, и в търсене на приключения.

Еди среща г-н Халоран, Тебеширения човек, и му хрумва идеята за таен код: децата започват да рисуват малки фигури с тебешир, които им служат да си разменят послания, понятни единствено на тях. Докато един ден мистериозно появило се тебеширено човече не ги отвежда право към разкъсано човешко тяло и след това нищо няма да е същото.

Трийсет години по-късно Еди, който вярва, че е загърбил миналото, неочаквано получава писмо с тебеширена фигура…

К. Дж. Тюдор живее в Нотингам, Англия. Работила е като копирайтър, телевизионен водещ, глас зад кадър и е разхождала кучета срещу заплащане. Не се изкушава да се посвети изцяло на писането, но и никак не й липсва разхождането на четирикраки. „Тебеширения човек“ е дебютният й роман. Майсторското редуване на минало и настояще го превръща в забележителен трилър, в който всеки герой е като изваян от плът и кръв.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: