fbpx

Цветанов напусна всички ръководни постове в ГЕРБ

Цветан Цветанов
Снимка: Монитор

Цветан Цветанов напусна всички ръководни постове в ГЕРБ. Той бе зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб. Новината бе съобщена от пресцентъра на управляващата политическа сила.

Решението си Цветанов е взел след разговор с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Оставката вече е депозирана и приета от премиера. От съобщението на пресцентъра се разбира, че Борисов е благодарил на Цветанов за свършената работа през годините.

Минути след разпространяването на информацията самият Цветанов коментира оставката в профила си във „Фейсбук“. „Искам сърдечно да ви благодаря за тези 13 години съвместна работа в ГЕРБ. Изградихме един функциониращ и работещ политически модел, който винаги се е водил само от обществените интереси“, написа той.

Цветанов уточнява, че след разговора си с Борисов е преценил, че по-правилното решение е да подаде оставка. „Обмислях това решение достатъчно дълго, но го правя днес, защото за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти. За мен беше важно да запазя хладнокръвие и мълчание по време на кампанията, защото изборната победа беше общата ни морална удовлетвореност от съвместната ни работа през годините“, допълва той.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: