fbpx

Цветанов ще прави НПО за анализи и прогнози на тема „сигурност“

Цветан Цветанов, който подаде оставка от всички постове в ГЕРБ и днес бе официално освободен от тях, обяви, че се насочва към неправителствения сектор.

Той се появи на заседанието на Националното събрание на ГЕРБ и проговори след дълго медийно мълчание. Пред журналисти бившият втори обясни, че е лоялен човек и няма нищо неизяснено помежду им с Бойко Борисов.

„Чисто в организационната дейност на партията няма да участвам, в предизборните щабове, когато минат изборите, ще може да се сравнява“, каза той, цитиран от БТА. Всичко мина по-цивилизовано, отколкото са очаквали някои, добави Цветанов.

Той не отрече, че има интерес към неправителствения сектор. Бил в процедура по създаването на център за евроатлантическа дейност, който да прави анализи и прогнози по тема „сигурност“. Плановете ми са да бъда по-често със семейството си, каза Цветан Цветанов.

Не му липсвали медийните прожектори. Доста по-спокойно е, когато не си ежедневно пред камери, можеш да осмислиш всичко, което се е случвало през годините, каза той.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: