Bhad Bhabie, 14-годишната сензация, която чупи рекорди

Bhad Bhabie
Снимка: Орфей мюзик

Само на 14-годишна възраст, Danielle Bregoli може да не е голяма на ръст, но има огромна индивидуалност, която чупи рекорди. След като издава дебютния си сингъл „These Heaux“ в края на август, вече с новото си име Bhad Bhabie, сензацията достига до първото място на Spotify’s Viral US, както и Global Charts, като надминава за кратко „Look What You Made Me Do“ на Taylor Swift и получава повече от 3,6 милиона слушания в платформата.

Видеото, което излиза 2 седмици по-късно, натрупа повече от 20 милиона гледания за 3 седмици. Тази седмица Bhad Bhabie стана най-младата рап изпълнителка, която дебютира в Billboard Hot 100, като „These Heaux“ се установи на 77-та позиция и спечели на тийнейджърката с груб език договор с Atlantic Records.

Bhad Bhabie може да е млада, но не е нова в изразяването и създаването на музика, след като бяга от училище в южна Флорида, за да рапира с приятелите си в изоставен гараж.

Яростната и независима млада жена с бунтарска жилка, Bhad Bhabie получава славата си през 2016 г. след като видео с нейно участие в предаването на Dr. Phil става известно в интернет, като дори се появява ремикс на „Cash Me Ousside“, който достига до 73-та позиция в Hot 100.

След придобиването на интернет слава, Bhad Bhabie взема известността си в свои ръце, като създава собствена марка в социалните медии и профилът ѝ се превръща в най-бързо разрастващия се акаунт в историята на Instagram, като увеличава последователите си от 400 на 11.2 милиона за само 6 месеца.

Без виртуална реклама, нейното приложение за емотикони BHADMOJI застава на първо място в онлайн магазина за приложения на Apple App Store в САЩ и Канада. С процъфтяващата си рап кариера, Bhad Bhabie е тук, за да докаже, че е много повече от “meme”.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: