David Guetta и Showtek се съюзяват за клубното парче “Your Love”

DAVID GUETTA
Снимка: Орфей Мюзик

След огромния успех на последния си клубен хит с Martin Garrix и Brooks “Like I Do”, David Guetta обединява усилия с Showtek за поредното денс парче “Your Love”. Създаден за клубове, сингълът “Your Love” е на път да стане любим на DJ-ите от целия свят този сезон.

Това не е първият път, в който двамата добри приятели си сътрудничат. След като работят заедно по “Bad”, който събра над 11 милиарда слушания и завладя лятото на 2014 г., изпълнителите решават отново да обединят усилия.

Еуфоричното парче също има подобни вокали като “Bad”, които се свързват с позитивна мелодия, ударни инструменти, и изкачвания и спускания. Изтръпващите синт акорди пулсират на фона на бас звучене от 90-те и издигащите се вокали, заедно със страхотния звук на пиано, който внася възторжено настроение към песента.

Последното клубно парче на Guetta “Like I Do” с Martin Garrix и Brooks получи над 360 милиона слушания и все още може да се открие в класациите.

През предстоящото лято има много възможности да чуем Guetta и “Your Love”, с което ще завладее клубовете по света. Легендарното парти на Guetta “F**k Me I’m Famous” ще се завърне в Pacha Ibizа всеки четвъртък това лято за невероятния си 17-ти сезон, заедно с поредицата от дневни партита в Ushuaïa.

След това изпълнителят ще посети фестивали като Tomorrowland в Белгия, в който ще вземе участие за 10-ти път, както и Parookaville в Германия.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: