fbpx Press "Enter" to skip to content

GN’R е ТОП бандата на 80-те и 90-те години

Last updated on 24.01.2020

Видеото към #1 сингълa на легендарната рок банда Guns ‘N Roses’, “Sweet Child O’ Mine”, официално е първото музикално видео от 80-те години, достигнало 1 млрд. гледания в YouTube. Това постижение е второто по рода си за бандата, чието видео към епичното парче “November Rain” (1992 г.) през 2018 г. се превърна в първото (и единствено до момента) видео от 90-те с над 1 млрд. гледания!

Guns N’ Roses превземат с необуздано поведение световната рок сцена и продължават да вълнуват света с албума си “Appetite For Destruction” от 1987 г., който се все още е най-продаваният дебютен албум на всички времена в САЩ с над 30 млн. релизирани копия в световен мащаб.

През 2018 г. излезе юбилейната ремастерирана и разширена версия на албума, озаглавена “Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded”.

Постоянноят успех на групата по време на турнето ‘Not In This Lifetime’ в световен мащаб му отрежда 4-то място в списъка с най-успешни турнета в историята на световната музика.

Нестихващата сила на Guns N’ Roses’ е неоспорима. С над 6.7 млн. последователи в YouTube и рекордни видео постижения в продължение на десетилетия, бандата и емблематичната й музика продължават да вълнуват. Лоялната й фен аудитория по цял свят не спира да се връща към видеата на нейни класики и я превръща в една от всички 200 най-гледани артисти в YouTube в цял свят за 2019 г.

Ето и няколко интересни факта за Guns ‘N Roses и видеата към сингли на бандата, както и списък с ТОП 5 на всички най-гледани видеа на артисти от 80-те и 90-те години.

Факти за Guns ‘N Roses:

• Видеото към “November Rain” е първото видео от 90-те години с 1 млрд. гледания в YouTube
• Guns N’ Roses “Sweet Child O’ Mine” е първото видео от 80-те години с 1 млрд. гледания в YouTube
• Guns N’ Roses постигат над 6.7 млн. последователи в официалния си канал в YouTube
• През 2019 г. видеата на Guns N’ Roses надхвърлят 3.1 млн. гледания дневно
• Guns N’ Roses са сред всички 200 най-гледани артисти през 2019 г., както в САЩ, така и в цял свят
• Guns N’ Roses са постигнали общо над 895 млн. гледания на видеата си през 2019
• През 2019 г. видеото към “Sweet Child O’ Mine” средно на ден е гледано 590 хил. пъти

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Mission News Theme by Compete Themes.
%d блогъра харесват това: