fbpx

PEUGEOT LEGEND: Нео ретро велосипеди за всеки

Peugeot LEGEND
Снимка: Peugeot

PEUGEOT лансира нова гама велосипеди LEGEND, вдъхновена от стила на емблематичните модели на Марката. Предназначена за цялото семейство, колекцията ще зарадва всички онези, търсещи ретро велосипеди, които са едновременно удобни и надеждни.
Стилът на рамките и неподвластният на времето дизайн с черно-бял шахматен мотив напомнят за легендарните велосипеди PEUGEOT, произвеждани в над 130-годишната история на Марката.

Проектирана преди всичко за градска употреба, колекцията LEGEND включва различни стилове: Fixie, urban, Road и City. Колекцията Junior предлага стилно въведение в колоезденето за деца на възраст от 2 до 6 години.

Модели PEUGEOT LEGEND LC01 – City
LEGEND LC01 D7

Отличаваща се с емблематичния преден венец с три лъва PEUGEOT LEGEND, здравата стоманена рамка и винтидж цветове символизират идентичността на приключението, което предлагат велосипедите PEUGEOT. Ще карате велосипеда със стил, благодарение на удобната седалка с релефно лого и ръкохватки на кормилото в същия цвят. Наличен в бял, оранжев или зелен цвят.

LEGEND LC01 N7

Моделът LC01 N7 съдържа стоманена рамка и сглобена вилка. Той черпи вдъхновение директно от най-емблематичните велосипеди PEUGEOT. Предният венец с трите лъва PEUGEOT LEGEND е оборудван с най-новата технология под формата на 7-степенна задна главина Shimano Nexus. Тази трансмисия улеснява спирането и потеглянето, тъй като е възможна смяна на предавките в спряло положение. Наличен в златист цвят.

LEGEND LC01 D7+

Велосипедът LC01 D7+ се отличава с емблематичния дизайн с черно-бял шахматен мотив. Снабден с 21-степенен дерайльор Shimano, той е идеален за колоездене в града. Предният фар с динамо и гумите с отразяващи ленти правят градското колоездене безопасно и удобно. Наличен в син или оранжев цвят.

PEUGEOT LEGEND LU01 – Fixie urban

Предназначен за града, велосипедът LU01 има фиксирана предавка. Дизайнът е реверанс към първите велосипеди PEUGEOT, произведени през 1885 г., които са имали подобна трансмисионна система. Велосипедът обединява традициите с най-новите тенденции. Този модел със стоманена рамка е оборудван с преден венец с 42 зъба в съчетание със заден венец с 8 зъба. Предлага се в оранжево.

PEUGEOT LEGEND LR01 – Road

LR01 е изграден около най-емблематичния дизайн на рамката на велосипед PEUGEOT. Пъргав и динамичен, той е идеален за колоездене в околностите на съвременните градове. Със стоманена рамка и плоско кормило, този удобен, маневрен велосипед ви дава възможност да прекосите града. LR01 е оборудван с 16-степенна трансмисия Shimano. Предлага се в бял цвят.

PEUGEOT LEGEND – Junior

Поколения деца на възраст от 2 до 6 години са се наслаждавали на този вечен, емблематичен велосипед. Тези функционални модели имат свободен ход за по-лесни първи стъпки на децата в колоезденето, заедно с помощни колела за по-голяма стабилност. Алуминиевата рамка е олекотена и здрава. Спирачките V-Brake осигуряват максимална безопасност. Наличен в три размера (12, 14 и 16 инча).

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: