fbpx

Peugeot Scooters 50cc: стилно модно шоу за 2018 г.

Peugeot Scooters
Снимка: Peugeot

Съответстващата на стандарта Euro 4 50-кубикова линия, показана ексклузивно от Peugeot Scooters по време на изложението на мотоциклети в Милано през 2017 г., утвърждава репутацията на марката по отношение на стила.

Предлагайки още по-широк набор от функции и по-елегантен дизайн, Лъвската марка скутери вече се предлага с нова гама версии, като стилен начин водещият световен производител на двуколесни превозни средства да отбележи своето 120-годишно наследство от иновации и успехи.

За да отговори на стандарта за емисиите Euro 4, влязъл в сила за всички нови 50-кубикови скутери на 1 януари 2018 г., Peugeot Scooters предприе стъпки да надгради почти цялата си гама 50-кубикови скутери с инжекционна система. Това ефективно и амбициозно решение е с цел да се отговори предварително на ограниченията на Euro 5 и по този начин да се намали разходът на гориво от 2,8 л/100 км на 2,1 л/100 км, или да се постигне подобрение от 25%.

Peugeot Django 50cc 4T и Kisbee 50cc 4T ще бъдат оборудвани със система за индиректно впръскване, разработена директно от екипа на марката за проучване и развитие и включваща 30% обновени части. Преди всичко, Peugeot Scooters са решени да запазят показателите на своите скутери по отношение на мощност, въртящ момент и скорост, развивайки 2,7 kW с четиритактов двигател, независимо от ограниченията, присъщи на най-строгите Euro стандарти.

По подобен начин Tweet 50cc 4T и Speedfight 50cc 4T са оборудвани с електронен карбуратор: Това хибридно решение представлява пресечна точка между конвенционална карбураторна система и инжекционна система, която може да бъде използвана да контролира притока на въздушно-горивна смес, постъпваща в двигателя.

Бунтарят Django се предлага в цветове Satin Rouge Cherry и Blackcurrant

Вдъхновен от първия скутер на марката, прочутият S55, Django асоциира образи от 50-те години и престижната история на марката. Съответстващата на Euro 4 гама е опростена чрез едно единствено ценово ниво и избор от четири модерни и стилни покрития. Предлаган с изчистените цветови решения Satin Chocolate и Mad Grey, външният вид на Django в стил нео-ретро съдържа винтидж линии и интегрирани технологии, съчетани с два нови свежи и неустоими цвята: изцяло Satin Rouge Cherry и двуцветния вариант Cream/Blackcurrant.

По отношение на характеристиките Django предлага полу-дигитално бордно табло, две жабки с контакт 12V за зареждане на смартфон, характерно LED осветление, отделение за съхранение на каска и равен под. За допълнителен щрих, показващ по-висока класа, под ръкохватките се намира куката за чанта.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: