fbpx

Timo.bg- Нов онлайн магазин за автомобилни аксесоари и части

данък кола
Снимка: Getty images

Timo.bg е името на най-новия български онлайн магазин за аксесоари, части и консумативи за автомобили, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства.

Проектът е дело на фирма Ауто ЕС ЕООД, която неотдавна отвори своя втори физически търговски обект в София и трети в страната.

Компанията вече над десет години функционира на пазара на авточасти, акумулатори и моторни масла, у нас, а съвсем наскоро започна да предлага за първи път в България и висококачествените акумулатори за мотоциклети на Белгийската марка BS-Battery, която вече се ползва от някой производители за първоначално вграждане.BS-Battery също така от 2018г. е спонсор на пилота на YAMAHA Johann Zarco.

Акумулаторите се отличават с повишен стартов ток и удължен живот. Също така от месец април в онлайн магазина на Timo.bg може да поръчате ръкавици на немската марка HELD, а до месец юни ръкавиците ще бъдат и налични във физическите обекти на фирмата.

„Разрастващият се пазар на автомобили и мотоциклети увеличава изискванията на клиентите и търсенето на висококачествени аксесоари и консумативи. Нашата цел е да отговорим на това нарастващо търсене с един модерен и функционален онлайн магазин.

Timo.bg комбинира най-новите технологии за електронна търговия и потребителско изживяване с характерните за Ауто ЕС качествени продукти и обслужване. Всички стоки, които предлагаме, са внесени директно от нас или са закупени от официалните вносители на съответната марка в България“ – споделя Тихомир Тошев, Ауто ЕС.

Новият онлайн магазин Timo.bg е достъпен за любителите на високите скорости от цялата страна. Той предлага лесен и удобен достъп до богата гама от продукти за автомобили, а през него могат да се поръчат и много такива, които не фигурират в сайта. За пазаруването в сайта не е необходима регистрация.

Фирмата предлага и безплатна доставка за цялата страна до адреса на клиента, за всички покупки над сумата от 49,95 лв. с ДДС, а за градовете София и Бургас може да запазите удобен час и ден за доставка на поръчаната от вас стока.

До края на 2018г. от Timo.bg се надяват да успееят да стартират и партньорска програма, чрез която да осигурят възможност на клиентите си да закупят в максимален брой физически обекти предлаганите стоки от онлайн магазина, спестявайки им по този начин неудобството от посещението на офис на куриер. Timo.bg за София разполагаа с партньорски сервиз, в който може да запази час и ден и автомобилът да бъде отремонтиран от екип от професионалисти, разполагащи с необходимият софтуер и техническа грамотност, за да останете доволни.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*


%d блогъра харесват това: